Zoek je een leuke, afwisselende en actieve baan waarbij de werktijden in onderling overleg worden afgestemd? Ben je een aanpakker en hou je van schoon en afwisselend werk in een leuk team? Lees dan snel verder!

Je komt te werken in een flexibel fulfilment-team bestaande uit zowel full- als parttimers. Jullie zorgen ervoor dat alle online bestellingen, die vanuit webshops van onze klanten binnenkomen, netjes op de juiste manier verpakt worden én nog dezelfde dag met de post verstuurd worden. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzamelen en inpakken van online bestellingen.

Taken

–  Verzamelen van de verschillende onderdelen van een order
–  Controleren van kwantiteit, kwaliteit en etikettering van de order
–  Scannen van uitgaande orders
–  Klaarzetten van orders voor transport
–  Assisteren bij het laden van de uitgaande vracht
–  Verwerken van retouren en andere bijzonderheden
–  Verrichten van bijkomende werkzaamheden zoals het assisteren bij het lossen van binnenkomende vracht, controleren van de hoeveelheid, aard en etikettering van de goederen, rapporteren over eventuele bijzonderheden of onregelmatigheden aan leidinggevende.
–  Pré: wanneer je een heftruck kunt bedienen en hiervoor een diploma hebt, of als je dit leuk vindt en bereid bent dit te leren.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Werkschema:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
  • ma-vr

Dit alles doe je binnen een team van professionals in een open en informele cultuur. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld tussen 08.30 en 19.00 uur.

Functie-eisen

Voor een goede invulling van deze functie is werk- en denkniveau nodig op tenminste VMBO niveau. Je bent flexibel en houdt ervan de zaken praktisch aan te pakken. Je woont in de omgeving van Apeldoorn en beschikt over eigen vervoer.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je zin om aan de slag te gaan? Neem nu contact op met Jan van Beek via jan@minc.nl en solliciteer naar deze baan.