Werken bij de MINC Groep

Welkom bij MINC!

Elk jaar meer dan 500.000 orders

MINC verwerkt weborders voor haar klanten. Onze medewerkers in de fulfilment zoals het verwerken van orders heet, zorgen er samen voor dat alle orders iedere dag weer verstuurd worden conform de wensen van de klant. Om dit voor elkaar te krijgen werken zij goed samen in teams die wisselen van samenstelling.

Vaste functie of een bijbaan

Werken bij de MINC Groep is niet zomaar een baan. Nee, je zorgt er toch maar mooi voor dat veel Nederlanders elke dag weer de gewenste producten ontvangen. De producten die we inpakken en verzenden variëren enorm; Je verstuurd o.a. parfum, voedingssupplementen, kinderspeelgoed, yogamatjes en airfryers.

Al vanaf 15 jaar

Hoeveel en wat je precies doet is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wanneer je op school zit en dit je eerste baan wordt dan begin je met het 'picken' van orders. Merken we dat je dit snel en accuraat doet dan kun je als snel doorstromen naar één van de order controle stations waar je de orders controleert en inpakt.

Flexibele werktijden

Je wilt natuurlijk tijd overhouden voor vrienden, sport en school of studie. Daarom zijn onze werktijden flexibel en is er altijd wel een geschikt moment te vinden. Onze filialen zijn zeven dagen per week open van 9.00 uur tot 00.00 uur. Werktijden worden in overleg vastgesteld.

Goed verdienen

Je doet belangrijk werk, dus daar staat een goed salaris tegenover. Neem contact op om te solliciteren en af te stemmen hoeveel je kunt verdienen. Én je kunt veel leren want naast fulfilment produceren we ook Direct Marketing materialen. We combineren drie bedrijfsprocessen: Direct Marketing, Marketing Automation en Fulfilment. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op www.minc.nl, om een goede indruk te krijgen van hoe het er bij ons binnen uitziet raden we je aan te gaan naar Backstage bij MINC

Samen, dat werkt! 

Als je bij MINC komt werken, sta je dagelijks in teamverband klaar voor onze klanten. Je houdt je werkplek netjes en overzichtelijk, je pakt de producten uit het magazijn en/of verpakt ze conform de wensen van de klant. Geen dag is hetzelfde.

Bij MINC kom je verder

Met je leidinggevenden en collega's kom je erachter waar jij goed in bent. Snel en efficiënt werken is belangrijk bij MINC maar ook jouw omgang met collega's. En krijg je de smaak echt te pakken dan kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar de functie van teamleider. Ook kun je bijons een leer-werktraject volgen of stagelopen. Kortom, met een bijbaan bij Albert Heijn doe je (werk)ervaring op waar je de rest van je loopbaan plezier van hebt.

Solliciteren

Lijkt het je leuk? Bekijk de vacatures en solliciteer direct per mail door je motivatie en CV te sturen aan Johan Maring via johan@minc.nl (filiaal Mijdrecht) of Jan van Beek via jan@minc.nl (filiaal Apeldoorn).