Functieomschrijving

Ben jij een ervaren, energieke man/vrouw die graag in afwisselende teams de leiding neemt? Behoud je het overzicht wanneer er 5 collega’s aan je bureau staan? Lees dan snel verder!

Je komt te werken in flexibele fulfilment-teams bestaande uit zowel full- als parttimers. Jullie zorgen ervoor dat alle online bestellingen, die vanuit webshops van onze klanten binnenkomen, netjes op de juiste manier verpakt worden én nog dezelfde dag met de post verstuurd worden. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het stellen van prioriteiten en het faciliteren van de fulfilment medewerkers. 

Kortom: Het is jouw dagelijkse verantwoordelijkheid dat het MINC E-Commerce fulfilment proces optimaal verloopt.

Functie-eisen

Voor een goede invulling van deze functie is werk- en denkniveau nodig op tenminste MBO niveau. Je bent energiek, anderen willen graag met/voor je werken en stressbestendig. Daarnaast behoud je overzicht op piekmomenten en zorg je ervoor dat jouw teamleden dagelijks de juiste werkzaamheden verrichten.

MINC heeft een open en informele cultuur. De werktijden worden in onderling overleg wekelijks vastgesteld tussen 09.00 uur en 00.00 uur. Je verricht jouw werkzaamheden voornamelijk tussen 14.00 uur en 22.30 uur.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je zin om aan de slag te gaan? Neem nu contact op met Dick Ploeg via e-mail dick@minc.nl en solliciteer naar deze baan.