Locatie: Mijdrecht
Startdatum: per direct

Pick & Pack

# Zelfstandig werken    # Flexibele werktijden   # Vrijheid en ruimte om te groeien

Word onze nieuwe collega

Bij MINC leer/mag je zelfstandig werken in wisselende teams. Je hebt veel vrijheid en ruimte om (verder) te groeien

De ervaring die je bij MINC opdoet kun je de rest van je loopbaan gebruiken. Want onze ervaren krachten begeleiden je vanaf dag één. Ook zijn zij altijd op de productievloer om je te helpen of vragen te beantwoorden.

Piekmomenten

Op piekmomenten helpt iedereen in het bedrijf mee om te zorgen dat alles ‘gefixt’ wordt. Ook de managers stropen de mouwen op.  Met oog voor detail en altijd gericht op kwaliteit werken we samen om het onze klanten naar de zin te maken. 

Solliciteer vandaag nog dan ben je ingewerkt en heb je al geld verdiend voordat Black Friday (17 t/m 24 november2023) begint! 

Dit ga je doen

Als oproepkracht / flexwerker / fulfilment medewerker / logistiek medewerker – tja er zijn veel benamingen voor – ben je een belangrijke schakel in het team en zorg je ervoor dat de orders op tijd uit de schappen gepakt worden en/of verzendklaar worden gemaakt. Het is flink aanpakken op de productie, daarom zetten we de radio aan en is er ook tijd voor gezelligheid en lol.

Flexibele werktijden

Wij werken in ploegendiensten met flexibele pauzes én flexibele werktijden. Maandag t/m vrijdag  tussen 8.30 uur ’s morgens en 23.00 uur ’s avonds, op zondag tussen 15.00 uur en 20.00 uur. 

Dit ga je verdienen

* Onderstaande bedragen zijn all-in uurlonen. Het uurloon is opgebouwd uit het bruto-uurloon, vermeerderd met vakantiegeld en vakantiedagen. Op zondag verdien je 1,5 x je uurloon, dwz 150 % !!
Leeftijd / All-In uurloon in € (euro's)*
  •  
  • 21 jaar / € 15,00
  • 20 jaar / € 14,00
  • 19 jaar / € 13,00
  • 18 jaar / € 12,00
  • 17 jaar / € 9,00
  •