Zoek je een leuke, afwisselende en actieve baan waarbij de werktijden in onderling overleg worden afgestemd? Ben je een aanpakker, hou je van 'shoppen' en werk je graag overdag, in de avond of het weekend? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Je komt te werken in een flexibel fulfilment-team bestaande uit zowel full- als parttimers. Jullie zorgen ervoor dat alle online bestellingen, die vanuit webshops van onze klanten binnenkomen, netjes op de juiste manier verpakt worden én nog dezelfde dag met de post verstuurd worden. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzamelen en inpakken van online bestellingen.

Taken

- Verzamelen van de verschillende onderdelen van een order
- Controleren van kwantiteit, kwaliteit en etikettering van de order
- Scannen van uitgaande orders
- Klaarzetten van orders voor transport
- Assisteren bij het laden van de uitgaande vracht
- Verwerken van retouren en andere bijzonderheden
- Verrichten van bijkomende werkzaamheden zoals het assisteren bij het lossen van binnenkomende vracht, controleren van de hoeveelheid, aard en etikettering van de goederen, rapporteren over eventuele bijzonderheden of onregelmatigheden aan leidinggevende.
- Pré: wanneer je een heftruck kunt bedienen en hiervoor een diploma hebt, dan heb je een streepje voor. Ook als je dit leuk vindt en bereidt bent dit te leren.

Dit alles doe je binnen een team van professionals in een open en informele cultuur. De werktijden worden in onderling overleg wekelijks vastgesteld tussen 09.00 en 00.00 uur.

Functie-eisen

Voor een goede invulling van deze functie is werk- en denkniveau nodig op tenminste VMBO-T niveau. Je bent flexibel en houdt ervan de zaken praktisch aan te pakken. Je woont in De Ronde Venen beschikt over eigen vervoer naar de Rendementsweg nr. 6.

Ben jij onze nieuwe collega? 

Heb je zin om aan de slag te gaan? Neem nu contact op met Johan Maring via e-mail johan@minc.nl en solliciteer naar deze baan.