Je bent klantgericht en hebt een drive om te vernieuwen en te verbeteren. Je begeleidt actief klanten en klant opdrachten, houdt van communiceren en hebt oog voor kansen en mogelijkheden.  Je bent in je kracht als je snel kan schakelen en het beste advies kan geven! Als Klantmanager weet je wat de klanten van MINC nodig hebben, want jij stelt jouw klant in alles wat je doet centraal.

Klinkt dit voor jou uitdagend? Lees dan snel verder over de inhoud van de functie en de mogelijkheden om je verder te ontplooien:

Voor onze vestiging te Mijdrecht zoeken wij een Klantmanager die actief klanten en klantopdrachten begeleidt. Je wordt één van de gezichten van MINC en optimaliseert de resultaten door dagelijks contact te hebben met onze klanten. Met jouw pro-actieve houding verhoog je actief de klanttevredenheid en bouw je aan duurzame relaties. Wanneer je met de klant aan tafel zit vul je moeiteloos de behoeften in door onze diensten in heldere bewoording te belichten en commerciële kansen te benutten.

Klanten komen bij jou voor vragen als "Hoe kan ik marketing automation inzetten om mijn omzet te verhogen?”, “Waarom zou ik mijn fulfilment aan MINC uitbesteden?“ en “Hoe kan MINC mij helpen bij het optimaliseren van mijn logistieke of DM processen?” Jij helpt hen met deze vraagstukken en zorgt voor een passend advies. Jouw klanten zijn blij met de door jou aangereikte informatie en adviezen. Samen realiseren we vervolgens mooie projecten en vullen we de fulfilment en logistieke processen optimaal in. En oja, de klanten komen natuurlijk graag bij je terug als zij meer vragen hebben!

Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het uitbreiden van jouw portefeuille en zelfs voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Daarom ben je commercieel aangelegd, ben je gedreven en ga je altijd voor een JA! Door jouw interesse voor alles wat er gebeurt in de branche ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen die van belang kunnen zijn voor jouw klanten!

Je werkt in een team van professionals, in een open en informele cultuur. Je vertaalt de klantwensen naar duidelijke opdrachten voor jouw collega’s en helpt de status en resultaten in overzichtelijke rapportages weer te geven of te automatiseren. Wanneer de opdracht succesvol is afgerond zorg je voor juiste informatie ten behoeve de facturatie.

Wat krijg je nog meer?

Naast een uitdagende functie met commerciële verantwoordelijkheden krijg je binnen MINC de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je start met het kennismaken van je collega’s en natuurlijk onze klanten. Je gaat deel uitmaken van een leuk team en hebt veel vrijheid. Je komt werken in een toekomstbestendige branche bij een prominente speler welke ISO 9001-2000 gecertificeerd is. Je krijgt afwisselend werk in een inspirerende omgeving waar je gestimuleerd wordt je zelf steeds te verbeteren en te ontplooien. Bij jouw ontwikkeling zal persoonlijk leiderschap, contact en verbinding centraal staan.

Nog steeds enthousiast?

Dan zoekt MINC jou! Voor een goede invulling van deze functie vragen wij werk- en denkniveau op tenminste HBO-niveau. Je denkt in oplossingen en handelt - binnen de mogelijkheden van MINC - in overeenstemming daarmee. Communicatieve vaardigheden, planningsvaardigheden en kennis van procesmanagement zijn essentiële bagage voor deze functie. Een klant- en mensgerichte instelling is vanzelfsprekend. Naast pro-actief ben je flexibel, initiatiefrijk en hou je ervan de zaken praktisch aan te pakken.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je al zin om deze functie in te vullen? Neem nu contact op met Johan Maring via e-mail johan@minc.nl